Over ons

Ontmoet onze juristen, mediators & curatoren

Mw. mr. Danique Jongen *

Gedurende mijn studie ben ik door mijn werkzaamheden voor de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Limburg veelvuldig in aanraking gekomen met het Personen- en Familierecht waardoor mijn passie voor dit vakgebied is ontstaan. Mijn drijfveer is om bij echtscheidingen waar kinderen bij betrokken zijn, naast de belangen van de ouders tevens de belangen van de betrokken kinderen optimaal te behartigen. Indien mogelijk kunnen we hier gezamenlijk middels een mediation traject voor zorgen. Indien echter de relatie tussen ouders dusdanig is verstoord waardoor een mediation traject niet meer mogelijk is, kan ik u juridisch bijstaan om zowel de belangen van u als ouder als van uw kind(eren) te behartigen.

Ik hecht zeer veel waarde aan een prettige en laagdrempelige communicatie aangezien enkel indien er sprake is een nauwe vertrouwensband alle onderliggende belangen boven tafel komen waardoor het optimale eindresultaat kan worden bereikt. Aangezien een conflict veel stress en onzekerheid met zich meebrengt hanteer ik geen negen-tot-vijfmentaliteit en zal ik er alles aan doen om het voor u gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast vind ik het zeer belangrijk dat niet de mens achter het juridische geschil vergeten wordt waardoor ik mijn professionele expertise combineer met een passende mate van empathie richting mijn cliënten.

Danique is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met als master Nederlands Recht. Gedurende haar studie heeft Danique gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Limburg waar haar liefde voor het Personen- en Familierecht is ontstaan. Tevens heeft Danique in 2022 een gecertificeerde opleiding tot mediator afgerond. Naast haar expertise in het personen- en familierecht is Danique tevens gespecialiseerd in het Verbintenissenrecht, het Sociaal Zekerheidsrecht en het Vreemdelingenrecht.

* Deze medewerker voert zijn werkzaamheden uit op zelfstandige basis onder eigen rekening en verantwoording.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!