Over ons

Ontmoet onze juristen, mediators & curatoren

Denise Engel

Denise Engel loopt momenteel stage bij Ayangil Juristen. Zij is gestart in april 2021 en zal het team blijven versterken tot februari 2022. Denise studeert Hbo-rechten aan Hogeschool Zuyd te Sittard en zal komend schooljaar aan het derde leerjaar beginnen.

Haar interesses liggen bij het personen- en familierecht, jeugdrecht en (jeugd)strafrecht. Graag biedt ze hulp en een luisterend oor aan de cliënten. Ze is sociaal ingesteld, spontaan, prestatiegericht en ambitieus. Denise laat zich dan ook niet snel uit het veld slaan en pakt door totdat ze haar doel heeft bereikt.

Na het afronden van de opleiding Hbo-rechten, wilt zij het liefste doorstuderen aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Ze heeft voor ogen om advocaat te worden en in de toekomst wellicht haar eigen kantoor op te richten.

Voor nu staat ze voor u klaar bij Ayangil Juristen.

* Deze medewerker voert zijn werkzaamheden uit op zelfstandige basis onder eigen rekening en verantwoording.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!