Over ons

Ontmoet onze juristen, mediators & curatoren

Dorus Alofs *

” Ik ben iemand die altijd op zoek is naar ‘hoe kan dit gebeuren?’, in plaats van ‘waarom heb je dit gedaan?’. Die nieuwsgierigheid leidt namelijk tot een heel ander gesprek. De rust die ik uitstraal en het samen willen werken leidt er vervolgens toe dat ik mensen kan verbinden en mensen kan helpen om contact te leggen in moeilijke situaties. Dat alles zit in mijn passie voor mediation. Ik krijg energie als ik merk dat bij mensen door mediation andere inzichten ontstaan, de communicatie weer op gang komt en er ruimte is voor een voor alle partijen passende oplossing. Ik gebruik daarbij, naast een luisterend oor, graag humor en creativiteit. “

Dorus is sinds 2016 MfN-registermediator en is gespecialiseerd in familiemediation en overheidsmediation. Naast zijn werk als mediator bij de overheid werkt hij als buurtbemiddelaar bij Stichting Proteion. Sinds 2021 is Dorus als mediator werkzaam bij Ayangil Juristen.

* Deze medewerker voert zijn werkzaamheden uit op zelfstandige basis onder eigen rekening en verantwoording.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!