Over ons

Ontmoet onze juristen, mediators & curatoren

Eline Wissink *

” De rode draad in mijn werkervaring is steeds mijn passie voor psychologie en rechten geweest. De afgelopen jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan in verschillende functies binnen Human Resources, waarbij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen centraal stond. In mijn functie van juridisch medewerker voor Slachtofferhulp maakte ik van dichtbij de kracht van herstelrecht en (strafrechtelijke) bemiddeling mee. Dit heeft mij doen besluiten om de basisopleiding mediation en familiespecialisatie te volgen. Inmiddels ben ik voor beide gecertificeerd. Mijn basis is de wetenschap en mijn stijl is analytisch, open-minded en doortastend. Ik geloof in een oplossingsgerichte benadering met aandacht en ruimte voor emoties. “

Eline heeft in 2009 de master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie behaald aan de Open Universiteit Nederland. Deze deeltijdstudie deed zij naast haar voltijdbaan als Human Recources Manager. In 2015 heeft ze de master in de Criminologie behaald aan de KULeuven in België. Na haar basisopleiding in mediation met familiespecialisatie ging Eline aan beide kanten van de Belgisch-Nederlandse grens werken, waaronder als mediator bij Ayangil Juristen sinds 2021.

* Deze medewerker voert zijn werkzaamheden uit op zelfstandige basis onder eigen rekening en verantwoording.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!