Over ons

Ontmoet onze juristen, mediators & curatoren

Linda Hamid

Linda Hamid loopt momenteel stage bij Ayangil Juristen. Zij is in februari 2022 gestart en zal het team blijven versterken tot april 2022. Linda studeert Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht. Zij zit in het derde en laatste jaar van haar bachelor.

 

Haar interesse strekt zich uit over alle privaatrechtelijke kwesties, maar haar voorliefde is het personen- en familierecht en het jeugdrecht. Ze werkt het liefst in de sociale rechtsgebieden door het menselijke element dat aan deze zaken kleeft. Ze is niet tevreden tot ze het maximale uit haar werk heeft gehaald.


Na haar Bachelor Rechtsgeleerdheid start Linda met de Master Privaatrecht, ook aan de Universiteit Maastricht. Uiteindelijk wilt zij advocaat worden en haar eigen kantoor starten.

* Deze medewerker voert zijn werkzaamheden uit op zelfstandige basis onder eigen rekening en verantwoording.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!