Over ons

Wij staan met opgestroopte mouwen vóór, achter en naast onze cliënten.

Dit omschrijft ons misschien wel het beste. Wij merken vaak dat mensen niet bij ons durven binnen te stappen, bang voor hoge kosten. Wij zijn er om u te helpen, om u te beschermen en om voor u het beste juridische resultaat uit iedere zaak te halen.  Daarbij proberen wij altijd eerst het geschil buiten de rechtbank te regelen, maar als dat niet lukt stropen wij onze mouwen voor u op. 

We doen dit met ons team op een zo laagdrempelig mogelijke wijze. Juridische taal is al zo ingewikkeld, wij praten daarom liever in ‘gewone’ taal. Zodat u precies begrijpt hoe we het proces gaan aanpakken. Het vertrouwen van onze cliënten is immers het fundament van ons vak.

Referenties

Ontmoet onze MENSEN

Mr. Şirin Ayangil

“ Met opgestroopte mouwen voor de belangen van mijn cliënten vechten is het liefste wat ik doe. Ik heb passie voor mijn vak en probeer dan ook steeds tot het uiterste te gaan om alles uit een zaak te halen wat erin zit. Dat betekend niet dat er altijd geprocedeerd hoeft te worden, vaak zit de oplossing er juist in om met elkaar om tafel te gaan, zeker als er belangen van kinderen in een zaak betrokken zijn.

Mijn doel als eigenaar van het kantoor is om een modern, laagdrempelig, specialistisch en dynamisch kantoor neer te zetten dat out of the box met haar cliënten meedenkt. Maar ook om net dat stapje verder gaan, door bijvoorbeeld ook korte lijnen te houden met partijen zoals een kindercoach en andere partijen die (na)zorg kunnen bieden welke onze cliënten nodig hebben. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt in ons kantoor en dat de enige drempel die er is, die van onze voordeur is. ”

Sirin is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht met als master civiel recht. Tijdens haar studie heeft ze zich met name verdiept in het personen- en familierecht en jeugdrecht.

Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan binnen de advocatuur en grote ondernemingen, heeft Sirin in 2016 haar eigen rechtspraktijk geopend. Door haar Turkse achtergrond stond ze direct veel Turkse cliënten in hun moedertaal bij. Begin 2017 werd het kantoor preffered partner van DAS Rechtsbijstand, waardoor Sirin thans tevens veel gerenommeerde ondernemingen bijstaat.

In 2019 rondde Sirin haar post-master opleiding tot Bijzondere Curator in Jeugdzaken af, waarna ze in 2020 eveneens haar post-master mediation opleiding behaalde en de specialisatie opleiding tot familiemediator afrondde.

In 2024 is Sirin beëdigd als advocaat.  

Naast bovenstaande werkzaamheden is Sirin sinds 2009 bestuurder van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Limburg. Hierbij geeft ze leiding aan een 15-tal studenten van de Universiteit van Maastricht en Zuyd Hogeschool. In dat kader staat Sirin jaarlijks een groot aantal kinderen juridisch op kosteloze wijze bij.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een advocaat, mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!