Prinses Irenelaan 40 6301 VS Valkenburg ad Geul | 06-13750334

Mw. mr. Şirin Ayangil

Mw. mr. Şirin Ayangil is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht met als master civiel recht.

Tijdens en na haar studie heeft ze binnen een aantal advocatenkantoren en grote ondernemingen veel werkervaring opgedaan. Als dochter van ondernemers was het voor haar echter steeds duidelijk dat ze uiteindelijk een eigen rechtspraktijk wilde openen. Zo geschiedde in 2016.

Vanaf dag 1 kon mr. Ayangil rekenen op een groot aantal cliënten. Dit was mede te danken aan het feit dat zij een Turkse achtergrond heeft en aldus veel Turkse cliënten juridisch kon bijstaan in hun moedertaal.

Begin 2017 werd Ayangil juristen preffered partner van Das rechtsbijstand, waardoor mr. Ayangil thans vele gerenommeerde ondernemingen bijstaat.

Naast haar werkzaamheden binnen haar eigen onderneming is mr. Ayangil sinds 2009 tevens coördinator van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Limburg. Hierbij geeft ze leiding aan een 14-tal masterstudenten van de Universiteit van Maastricht en staat zij  een groot aantal kinderen jaarlijks kosteloos juridisch bij.

Mr. Ayangil kenmerkt zich door haar spontaniteit, openhartigheid en sociale betrokkenheid. Met opgestroopte mouwen voor  een zaak vechten is het liefst wat ze doet. Ze heeft een enorme passie voor haar vak en probeert steeds tot het uiterste te gaan om alles uit een zaak te halen wat erin zit. Vraagstukken tot in de puntjes uitzoeken en praktijkgerichte oplossingen zoeken voor problemen zijn competenties die haar op het lijf geschreven staan.

Mw. Mr. Chera Boukhris

Mw. Mr. Chera Boukhris studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Voor aanvang van haar studie heeft zij in 2009 een sociaal juridische bachelor afgerond. Zij heeft zich in 2010 gespecialiseerd in de master strafrecht en de master Forensica, Criminologie en Rechtspleging aan de universiteit Maastricht. Eveneens heeft zij zich in 2012 nog verdiept in het ondernemingsstrafrecht, internationaalstrafrecht en jeugdstrafrecht.

Tijdens haar studie heeft zij deelgenomen aan het project Gerede Twijfel. In dit project worden potentiële rechterlijke dwalingen onderzocht. Eveneens heeft zij gedurende en na haar studie ervaring opgedaan bij de recherche, diverse advocatenkantoren en het Ministerie EZ.

Zij is sinds 2012 commissaris en voorzitter van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Limburg. Zij staat een groot aantal kinderen en jeugdgedetineerden jaarlijks kosteloos juridisch bij.

Mr. C. Boukhris is zeer gedreven, analytisch en ambitieus. Zij kenmerkt zich door haar doorzettingsvermogen en komt snel tot de kern. Eveneens heeft zij een brede ervaring op diverse complexe vraagstukken. Door de opgedane ervaring heeft zij geleerd om zaken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en bij elke zaak scherp te blijven. Het belang van haar cliënt staat voorop.