Over ons

Ontmoet onze juristen, mediators & curatoren

Noud Kortooms *

Als kantoor willen we net dat stapje verder gaan voor onze cliënten en naast onze juridische bijstand of mediation werkzaamheden ook ondersteunen ten aanzien van onderliggende problematiek. Veel van onze cliënten verkeren immers in een roerige levensperiode als ze bijgestaan worden door ons. Om ook deze nazorg te kunnen ondervangen hebben wij binnen ons kantoor de mogelijkheid om tevens bijgestaan te worden door onze coach Noud Kortooms. 

De werkzaamheden van Noud zijn gericht op laagdrempelige coaching voor kinderen en volwassenen, waarbij er gewerkt wordt vanuit de wensen van de cliënt naar een oplossingsgerichte ondersteuning in moeilijke tijden.

U kunt hierbij denken aan de navolgende situaties:

“Het verleden dient om ervan de leren; de toekomst dient om naar uit te kijken”.

Na geruime werkervaring te hebben opgedaan binnen verschillende jeugdzorginstanties, heeft Noud zijn passie voor coaching ontwikkeld. Hierdoor heeft hij zich in de afgelopen jaren steeds verder verdiept en gespecialiseerd in diverse vormen van coaching. Deze passie heeft Noud doen besluiten om zijn jeugdzorgwerkzaamheden te beëindigen en zich volledig te richten op het coachen van kinderen en volwassenen. Noud begeleidt op dit moment reeds een groot aantal cliënten middels zijn eigen coaching onderneming. Sinds 2022 versterkt Noud tevens het team van Ayangil Juristen & Mediators als coach.

* Deze medewerker voert zijn werkzaamheden uit op zelfstandige basis onder eigen rekening en verantwoording.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!