Over ons

Ontmoet onze juristen, mediators & curatoren

Ton Janssen *

” Ik ben een creatief en gedreven persoon die zaken goed weet te analyseren. Als mediator ben ik neutraal en betrouwbaar, waarbij ik het belangrijk vind om het vertrouwen van cliënten te verkrijgen. Hierdoor ontstaat namelijk een eerlijk en open gesprek. Een mediation is voor mij succesvol afgerond wanneer afspraken zijn gemaakt waar beide partijen achter staan en waarbij met een positief gevoel naar de toekomst wordt gekeken. “

Naast zijn werkzaamheden als mediator heeft Ton tevens aan het conservatorium gestudeerd waardoor hij werkt als uitvoerend musicus, docent en dirigent. In dat kader is heeft hij meerdere masterclasses, workshops en gastlessen mogen verzorgen in het binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij ook enkele boeken geschreven. Sinds 2021 is Ton eveneens werkzaam bij Ayangil Juristen als mediator.

* Deze medewerker voert zijn werkzaamheden uit op zelfstandige basis onder eigen rekening en verantwoording.

Ga met ons in gesprek

Onze deur staat altijd open wanneer u juridische bijstand nodig heeft of op zoek bent naar een mediator of bijzondere curator. Hierbij is ons eerste gesprek altijd kosteloos. Laat ons uw situatie bespreken en bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Aan u de vrijblijvende keuze of u verder gaat of niet!